spanyol arab Egyszerűsített kínai) horvát cseh holland Angol Francia német görög hindi Magyar indonéz olasz japán koreai lengyel portugál román orosz svéd

* Megjegyzés a felhasználók, akik nem beszélnek spanyolul. Ez a honlap csak akkor megengedett, hogy írjon angol vagy spanyol, üzeneteket más nyelveken törlésre kerül.

Általános Szerződési Feltételek és Adatvédelem

Ez a jogi nyilatkozat (a továbbiakban: „Impresszum”) szabályozza a használatát az internetes portál szolgáltatás http://www.manualesdemecanica.com (a továbbiakban: a „Web”) futtatja SYSTEMS SL létrehozott C / Tximilarre Goikoa, 32 - 1º, 48960 Galdakao, Vizcaya, CIF B-B5471108

törvényhozás

Általában a kapcsolatát EXECUTE SYSTEMS SL a felhasználók a telematikai szolgáltatásokat az interneten, vannak kitéve a spanyol jogszabályok és a joghatóság.

A felek kifejezetten lemondanak a joghatóság, hogy megfelelhet, és alávetik magukat a bíróságok Bilbao felmerülő vitás kérdéseket, amelyek felmerülhetnek a döntés értelmezése vagy végrehajtása a szerződési feltételek.

Tartalom és használata

A Felhasználó tájékoztatást kapjon, és elfogadja, hogy a hozzáférést ehhez a honlap nem, semmilyen módon, az elején egy üzleti kapcsolatot EXECUTE SYSTEMS SL tulajdonosa a web nem azonosítható a kifejtett nézetek, amelyet az együttműködők. A Társaság fenntartja a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül változtatásokat általa megfelelőnek, ami a Web megváltoztathatja, törölheti, vagy új tartalommal és szolgáltatások révén ugyanaz, mint ahogyan azok megjelenési vagy található a szerverén.

a szellemi tulajdon

A szellemi tulajdonjogok a weboldalak tartalmát, grafikai tervezés és kódok tartoznak végrehajtani SYSTEMS SL, és ezért a terjesztés, a nyilvános kommunikáció, transzformáció, illetve minden egyéb tevékenység, amely lehet tenni a tartalmát tilos a honlapjukon, vagy akár a forrás megnevezésével, írásos hozzájárulása nélkül az EXECUTE SYSTEMS SL. Minden márkanév, védjegy vagy megkülönböztető jelzések bármilyen honlapján a Társaság tulajdonában vannak a tulajdonosok, és a törvény által védett. Akkor is, ha egy felhasználó használja az internetes szolgáltatások feltölteni a képeket, szöveget vagy elfogadott dokumentumok hallgatólagosan átadása hasznosítási jogok fényképek, szövegek és dokumentumok, hogy emelkedik az oldalra, az engedményezés nem egy földrajzi területet határozza meg amelyek végrehajtják SYSTEMS SL használhatnak teljesen, vagy ezek részei, minden országban a világon anélkül, földrajzi korlátozás bármilyen.

Az engedély kiterjed valamennyi felhasználás, amelynek lehet fényképeket, szövegeket, dokumentumokat, vagy azok részeit, ismert technikákat jelenleg, amely lehet fejleszteni a jövőben, és minden alkalmazásra. Minden az egyetlen kivétel és korlátozás azon felhasználási vagy alkalmazások, amelyek sértik a jogot, hogy tartsák tiszteletben a megállapított feltételek az organikus törvény 1 / 85 származó 5 május katasztrófavédelmi a jogot, hogy a becsület, a személyes adatok védelmét és a család és a kép. Az engedély nem állapít meg határidőt megadásának vagy kiaknázására fényképeket és szövegeket, vagy annak egy része, úgy, hogy az engedély megadottnak tekintendő korlátlan ideig.

Ez az engedély elengedhetetlen a megfelelő működéséhez a szolgáltatást, mivel az internet globális szolgáltatás és nincs módja annak, hogy korlátozzák, ahol az információt megy szolgáltatásaink látható.

Mindezen okok miatt elengedhetetlen, hogy a felhasználó rendelkezik a szükséges jogokkal minden olyan információt, hogy megy a Web ő egyedül felelős minden felmerülő problémát eredő nincs elég szellemi tulajdonjogok az anyag fölött egészen a web.

Linkek (hivatkozások)

A jelenléte hivatkozások (linkek) a honlapján EXECUTE SYSTEMS SL tájékoztató jellegűek, és semmilyen esetben nem javaslom, hívja vagy ajánlom őket.

Titoktartás, adatvédelem és célokra

A hatás a rendelkezései az alaptörvény 15 / 1999 származó 13 december személyes adatok védelméről, mi tájékoztatja a felhasználót a felvételét az adatok automatizált adatbázisban a személyes felelősség EXECUTE SYSTEMS SL , amelynek céljai a következők; a) fenntartása és kezelése a kapcsolatot a Felhasználó / Ügyfél; b) Az információs munka és a szolgáltatást nyújtó a felhasználó által kért / ügyfél; c) Mutassuk reklám, vagy olyan termékeket, szolgáltatásokat vagy akciók, amelyek kapcsolódnak a fenntartása, fejlesztése és ellenőrzése a szerződéses kapcsolat és / vagy a szolgáltatások; d) küldése a szükséges információkról igénybe szolgáltatásainkat mailben; e) statisztikák és profilok, a fogyasztási szokások, hogy ajánlatot termékek és szolgáltatások, akciók vagy kedvezmények, amelyek érdekesek lehetnek még a külső cégek, mint a Google vagy a Facebook.

Felhasználó kifejezetten elfogadja a felvételét az információkat a fenti módon, egy vagy több automatizált vagy nem vágja, személyes adatait, amely felelős EXECUTE SYSTEMS SL, engedélyezéséről és jóváhagyása kifejezetten és egyértelműen kezelni a adatait a fenti.

A felhasználó értesítést arról, hogy megtagadhatja, hogy a személyes adatok feldolgozása céljából a fenti, visszavonására vagy elutasítására, részben vagy egészben, hogy ilyen kezelést bármikor ingyen, küldjön egy e-mailt egyértelműsíteni, hogy a előfeszítés és rögzítése a nevét, és DNI / NIE vagy dokumentumot hatályos címen Ez az e-mail címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Regisztráció fájlok és formák

Kitöltése a regisztrációs űrlapot eléréséhez szükséges, és élvezze bizonyos szolgáltatások kínálnak az interneten. Elmulasztása a kért személyes adatokat, vagy nem fogadja el ezt az adatvédelmi politika képtelen előfizetni, regisztráljon, vagy részt semmilyen promóciót, amelyben a személyes adatokra van szükség.

Rendelkezései szerint az organikus törvény 15 / 1999 származó 13 december személyes adatok védelméről, tájékoztatjuk Önöket, hogy a személyes adatokat kapunk eredményeként a regisztráció, mint a felhasználó, akkor be kell építeni egy fájlt tulajdonában EXECUTE SYSTEMS SL CIF B-95471108 és címe C / Tximilarre Goikoa, 32 - 1º, 48960 Galdakao, Vizcaya, miután végrehajtotta a biztonsági intézkedések által létrehozott királyi rendelet 1720 / 2007, 11 júniusban.

Pontosságát és hitelességét az adatok

A felhasználók kizárólagosan felelős a pontosság és az adatok helyességét, felmentő EXECUTE SYSTEMS SLde semmilyen felelősséget. Felhasználók garantálása és válaszol, minden esetben, a pontosság, érvényességének és hitelességének a személyes adatok, és vállalja, hogy tartsa őket frissíteni. Ön egyetért azzal, hogy teljes körű és pontos információt a regisztráció vagy előfizetés formájában. EXECUTE SYSTEMS SL nem vállalt felelősséget a információk valódiságát nem gyártanak maguk és a másik forrás megjelölésével, ezért nem vállal felelősséget az esetleges károkat eredhet az ilyen információkat. EXECUTE SYSTEMS SL fenntartja magának a jogot arra, hogy frissítse, módosítsa vagy törölje szereplő információk a honlapján, hogy korlátozza vagy megtagadja a hozzáférést ezekhez az információkhoz. Ez mentesíti SYSTEMS EXECUTE SLde felelősséget semmilyen veszteségért vagy kárért akkor szenved eredményeként a hibák, hiányosságok vagy kihagyások által szolgáltatott információk EXECUTE SYSTEMS SL előírt külső forrásokból származó végrehajtani SYSTEMS SL

Sütik

A weboldal cookie-kat használ, figyelembe véve a felhasználó saját termináljában tárolt fizikai információs fájlokat, és megkönnyíti a felhasználói navigációt a portálon keresztül. Mindenesetre a felhasználónak lehetősége van úgy beállítani a böngészőt, hogy megakadályozza a fájlok telepítését.

Megtalálható részletes tájékoztatást Cookie szabályzat.

Cél, módok és a szolgáltatás

Alkalmazásában EXECUTE SYSTEMS SL a karbantartása és kezelése a kapcsolatot a felhasználó és információs munka. A Web, kínál szociális hálózati szolgáltatás, amely lehetővé teszi a feltöltés információk és képek, akiknek a szellemi tulajdonjogok által szabályozott feltételek szakaszában felsorolt ​​szellemi felhasználási feltételek és adatvédelmi politika tulajdon. Ezen kívül EXECUTE SYSTEMS SL kínál fórumot, és egy lista a hírek érdekesek lehetnek a felhasználó számára. A megfelelő működéshez a szolgáltatás, a felhasználó is kap e-mail értesítést szükségesnek ítélt. A honlap is tartalmazhatnak promóciós információkat a különböző hirdetők és / vagy a termékek által kínált a cég, vagy más cégek, mint a Google vagy a Facebook.

kiskorúak

Abban az esetben, néhány szolgáltatás célozhat kifejezetten kiskorúakat, EXECUTE SYSTEMS SLsolicitará megfelelés a szülők vagy gyámok személyes adatok gyűjtésére, illetve adott esetben, az automatizált adatfeldolgozásra.

Adattovábbítás harmadik felek

EXECUTE SYSTEMS SL nem teljesít átadása felhasználói adatokat harmadik fél számára, kivéve abban az esetben jogi igény.

Jogok gyakorlását hozzáférési, helyesbítési, törlési és az ellenzék

Küldhet üzeneteket, és gyakorolja jogait hozzáférési, helyesbítési, törlési és az ellenzék az internetes címet Ez az e-mail címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy hagyományos postai úton címzett, hogy végre SYSTEMS, Ref LOPD, AC / Tximilarre Goikoa, 32 -. 1º, 48960 Galdakao, Vizcaya. E jogok gyakorlásának és megfelel az 1 / 1998 oktatás, 19 január Ügynökség adatvédelmi, meg kell bizonyítani a személyazonosságát, hogy végre SYSTEMS SL elküldésével fénymásolatát nemzeti személyazonosító igazolvány vagy bármilyen egyéb érvényes törvény. Azonban módosítását vagy kijavítását a regisztrációs adatokat lehet a helyszínen is azonosított, korábban a felhasználónevét és jelszavát.

követelések

Akkor közvetlen panaszokat e-mailben Ez az e-mail címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. kifejezetten utalt az oka a követelését.

Biztonsági intézkedések

EXECUTE SYSTEMS SLHA elfogadott biztonsági szintek a személyes adatok védelmére vonatkozó jogszabályi előírások és megkísérli telepíteni más kiegészítő technikai eszközöket és intézkedéseket, a rendelkezésére álló elvesztésének megakadályozására, visszaélés, megváltoztatása, jogosulatlan hozzáférés és lopás a személyes adatok EXECUTE SYSTEMS SL nem tehető felelőssé semmilyen kárért, amely eredhet zavarok, mulasztás, megszakítás, számítógépes vírusok, telefon hibát vagy disconnections a működését az elektronikus rendszer által okozott okok miatt EXECUTE SYSTEMS SL; késések vagy dugulás a használata az elektronikus rendszer által okozott hiányosságok vagy a túlterhelés telefonvonalak vagy túlterhelése Központ Adatfeldolgozó az internetes rendszer, vagy más elektronikus rendszerek, valamint a kár, hogy okozhatja a harmadik az illegális befolyásolhatók az EXECUTE SYSTEMS SL Mindazonáltal a felhasználónak tisztában kell lennie azzal, hogy az internetes biztonsági intézkedések nem bevehetetlen.

Átvételi és hozzájárulás

A felhasználók elismerik kioktatást feltételeket a személyes adatok védelme, elfogadva és beleegyezik, hogy azok feldolgozásának által EXECUTE SYSTEMS SL, módon és célokra, amely ebben a politika az a személyes adatok védelméről. Egyes szolgáltatások kínálnak a weboldal tartalmazhat feltételeket különleges rendelkezéseket a személyes adatok védelméről szóló.

Keresés MDM

Csoportok megosztott kézikönyvek

210 KÉZIKÖNYVEK

133 KÉZIKÖNYVEK

138 KÉZIKÖNYVEK

64 KÉZIKÖNYVEK

Cookie-t ezen az oldalon, hogy személyre tartalom és a hirdetések, hogy a szociális hálózati funkciók és elemezze a forgalom. Mi is megosszák az információkat arról, hogyan használja a honlap partnereinkkel social networking, a reklám és a webanalitikai akik kombinálni más információkat számukra biztosították, illetve az általuk gyűjtött a felhasználását illetően a szolgáltatásokat. A beállítások módosításához, vagy további információt, kattintson a „További információ”.